Fara probleme in furnizarea gazelor

0

E.ON Gaz Romania furnizeaza gaze naturale pentru clientii sai in regim normal, in toate zonele deservite de companie, dau asigurari oficialii furnizorului. “In ultimele zile s-a constatat o reducere a volumelor de gaze naturale din import, dar aceasta reducere a fost compensata prin utilizarea unor cantitati de gaze naturale inmagazinate anul trecut”, se precizeaza intr-un comunicat remis redactiei. Astfel, in prezent, E.ON Gaz Romania detine un stoc de aproximativ 510 milioane metri cubi de gaze naturale.
In eventualitatea aparitiei unor disfunctionalitati in sistem, compania va informa opinia publica referitor la acestea si va lua in acelasi timp masurile de siguranta care se impun, se mai arata in comunicatul de presa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut