decembrie 1, 2022

Fără permise și cu număr de înmatriculare fals, pe drumuri sălăjene

Doi bărbați, unul din Măeriște și unul din Hida, s-au ales cu dosare penale pentru conducere cu permis reținut, respectiv pentru conducere fără permis.

Ambii bărbați au fost opriți în trafic miercuri, 9 noiembrie. Cel din Măeriște, pe Drumul Comunal 105, prin Giurtelecu Șimleului, iar cel din Hida, pe strada Narciselor din localitatea de domiciliu. Acesta din urmă, pe lângă că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, mai avea și numere de înmatriculare false. În ceea ce-l privește pe bărbatul din Măeriște, acesta mai avea un dosar penal deschis la începutul anului pentru infracțiuni la regimul la regimul rutier.

”Polițiștii Postului de Poliție Măeriște au întocmit dosar penal unui bărbat, care a condus cu permisul reținut prin localitatea Giurtelecu Șimleului. Fapta s-a petrecut la ora 10:55, pe Drumul Comunal 105, iar la volan a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Măeriște. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce <cu restricții-reținut>, fiind cercetat într-un dosar penal la regimul rutier întocmit în luna ianuarie a anului curent. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, faptă prevăzută de art.335 alin.2 din Codul penal.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Hida au depistat în trafic un bărbat conducând un autoturism cu numere false și fără a deține permis. În fapt, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Narciselor, din localitatea Hida, un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 29 de ani, din comuna Hida.

În urma verificărilor întreprinse de polițiști s-a constatat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, plăcuțele cu numărul de înmatriculare care erau aplicate pe autovehicul fuseseră atribuite unui alt autoturism. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducere fără permis și conducerea unui vehicul cu numere false”, precizează Biroul de presă al IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *