ianuarie 31, 2023

Fără permise, la plimbare cu mașina prin Șimleu și Jibou

Marți, 4 octombrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis unui bărbat de 33 de ani.

În fapt, polițiștii l-au depistat în flagrant delict, la ora 17.10, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 108F, în orașul Șimleu Silvaniei, fără a poseda permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și se continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu.

În aceeași zi de marți, polițiștii din Jibou s-au sesizat din oficiu că, în luna august, un bărbat din Bistrița a condus prin orașul de pe Someș având permisul suspendat.

”Bărbatul, de 34 de ani, din municipiul Bistrița ar fi condus un autoturism, la data de 19 august, prin orașul Jibou cu toate că avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub supravegherea unității de parchet competente”, informează Biroul de presă al IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut