noiembrie 29, 2022

Fara disponibilizari la Salajul Sarmasag

Societatea Nationala a Carbunelui (SNC) Ploiesti va disponibiliza, in 2009, prin concediere colectiva, 25 de salariati, respectiv aproape un sfert din totalul angajatilor. Masura a fost generata de situatia economico-financiara foarte dificila a societatii.
Dupa cum ne-a declarat Teodor Ardelean, directorul Salajul SA Sarmasag, subunitate de productie a companiei prahovene, masura disponibilizarii nu ii va afecta pe angajatii din judet: “SNC Ploiesti are in Salaj noua angajati cu contracte pe perioada determinata si alti doi, cu contracte pe perioada nedeterminata. Nici unul dintre acestia nu va ramane fara serviciu”. Potrivit sursei citate, cele noua persoane au lucrat anterior in activitatea de exploatare a carbunelui si au fost disponibilizate. “Au fost reangajate pentru ca le lipseau de la cateva luni la cativa ani pentru a se putea pensiona. In prezent, acestea se ocupa de inchiderea sectorului minier Ip-stratul 1, dupa care vor executa lucrari similare fie la sectorul minier Zaghid, fie la Ip-stratul 2”, a precizat Ardelean.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *