septembrie 28, 2023

Consilierii locali USR Zalău cer găsirea unor soluții pentru ca ATV-urile să nu mai poată circula în voie prin oraș.

Problema a fost ridicată de Takacs Zoltan, în cadrul ședinței din 26 mai, după ce mai mulți cetățeni s-au plâns de zgomotul pe care îl fac acestea pe străzi.

Consilierul local USR a propus găsirea unor soluții legale pentru a limita accesul ATV-urilor pe raza municipiului, zilnic, între orele 18.00 -08.00, precum și în zilele de duminică și sărbători legale.

Conducerea Primăriei Zalău a recunoscut existența acestei probleme și a dat asigurări că vor fi inițiate discuții cu polițiștii de la Rutieră pentru a se găsi o soluție cu privire la zgomotul provocat de aceste vehicule în perioada orelor de liniște.

Potrivit legislației în vigoare, constituie contravenție și se sancționează cu amendă conducerea unui autovehicul care, în mers sau staţionare, poluează fonic sau emană noxe peste limita legal admisă.

4 thoughts on “Fără ATV-uri pe străzile Zalăului

  1. O initiativa foarte buna ! dar de ce trebuie ca astfel de initiative sa fie aduse catre primarie ? ei nu stiu aceste lucruri atat de EVIDENTE ? dupa atatia ani primaria nu a interzis acesta distractie zgomotoasa ! Ce incompetenti ! Primaria TREBUIE sa stie ca noi cetatenii acestui oras platim impozite ca “ei” sa creeze/mentina un oras si curat.

    1. Cei de la primarie si alte institutii au case, iar de strazile dumnealor nu circula asemenea BESMETICI, iar noi cei care locuim la blocuri trebuie sa suportam, cine ne baga pe noi in seama MURITORI DE RAND. Asemenea se intampla si cu CIRCARI DE NOAPTE, care umbla noapte dupa ce au tras pe nas, prin cartiere si fac galagie de au impresia ca tot cartierul este al lor ( aviz patrulelor de noapte ), daca ai curajul sa le atragi atentia, DEXUL nu cuprinde atatea cuvinte pe care ti le adreseaza. Am ajuns in situatia in care suporti orice MIZERIE pentru ca altul nu este EDUCAT, iar de RESPECT nu mai vorbit.

  2. Cei de la primarie si alte institutii au case, iar pe strazile dumnealor nu circula asemenea BESMETICI, iar noi cei care locuim la blocuri trebuie sa suportam, cine ne baga pe noi in seama MURITORI DE RAND. Asemenea se intampla si cu CIRCARI DE NOAPTE, care umbla noapte dupa ce au tras pe nas, prin cartiere si fac galagie de au impresia ca tot cartierul este al lor ( aviz patrulelor de noapte ), daca ai curajul sa le atragi atentia, DEXUL nu cuprinde atatea cuvinte pe care ti le adreseaza. Am ajuns in situatia in care suporti orice MIZERIE pentru ca altul nu este EDUCAT, iar de RESPECT nu mai vorbit.

  3. …vor fi inițiate discuții cu polițiștii de la Rutieră (așa scrie, așa citesc), dar acei polițiști nu se obosesc nici când autoturisme cu toba modificată poluează sonor, fie noapte, fie zi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut