Fapte bune împreună! De ziua lor, oferă un cadou copiilor instituționalizați

O inițitivă lăudabilă, menită să aducă zâmbete și bucurii pe chipurile copiilor, are în prim plan Centrul de Plasament Cehu Silvaniei. Asociația Benefacto, care ajută copiii abandonați, caută zâne bune care să transforme zilele de naștere ale acestora în clipe memorabile.

“Ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil atunci când, de ziua lui, deschide cadoul surpriză ales cu grijă special pentru el? Vă invităm să fiți parte din acest moment magic pentru copiii minunați din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei! În acest centru locuiesc 80 de copii cu inimi pline de speranță și vise. Ne dorim ca fiecare dintre acești copii să simtă că este iubit și apreciat, mai ales în ziua lor specială – ziua de naștere. Astfel, vă invităm să vă alăturați proiectului nostru și să deveniți o <zână bună> pentru unul dintre copiii care sărbătoresc în luna următoare. Vom publica lunar lista de sărbătoriți, iar dacă doriți să faceți parte din acest proiect minunat și să cumpărați un cadou pentru unul dintre acești copii, vă rugăm să ne contactați. Este a noua ediție a acestui proiect minunat, iar suntem recunoscători pentru implicarea voastră constantă în sprijinirea acestei inițiative. Mulți dintre voi ne sunt alături încă din 2015 și ne dorim să păstrăm această frumoasă tradiție pentru mult timp de acum înainte. Începând din acest an, lăsăm zânele bune să aleagă un cadou surpriză pentru sărbătoriți. Vă recomandăm să vă orientați către cărți, jocuri sau jucării potrivite vârstei copilului”, este mesajul Asociației Benefacto.

Dacă vrei să te alături acestui proiect, procedura este una extrem de simplă. Intri pe site-ul benefacto.ro, iar aici vei găsi lunar lista sărbătoriților din luna următoare. Poți alege copilul căruia vrei să-i faci ziua de naștere mai frumoasă. Mai multe detalii opot fi obținute trimițând un e-mail la adresa  cristina.balaban@benefacto.ro, pe Facebook/AsociatiaBenefacto sau la numărul de telefon 0758 968 012.

sursa foto: benefacto.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *