noiembrie 27, 2022

Fanii echipei MKB Veszprem strang bani pentru monumentul lui Marian Cozma

Suporterii echipei de handbal masculin MKB Veszprem au lansat campania de strangere de fonduri pentru construirea unui monument in memoria pivotului roman Marian Cozma, ucis in urma cu o luna, intr-un local din orasul ungar.
Fanii echipei la care a jucat fostul component al nationalei Romaniei au deschis un cont la banca MKB, prima donatie fiind chiar a Fan Clubulului lor, in valoare de 50.000 de forinti. “Votul deschis inca de saptamana trecuta a aratat ca suporterii nostri vor sa cinstim memoria lui Marian Cozma in orasul nostru. De aceea ne dorim ca in cel mult un an de la petrecerea tragediei sa inauguram monumentul in memoria lui Marian Cozma, in prezenta familiei jucatorului. Trebuie sa mai spunem ca am beneficiat de consilierea antrenorului Mocsai Lajos, care ne-a ajutat cu multe sfaturi in aceste zile si ca am informat autoritatile locale despre intentia noastra, care a fost primita pozitiv”, se arata intr-un comunicat al fanilor echipei din tara vecina. De asemenea, suporterii au mai anuntat ca va fi lansat site-ul dedicat memoriei lui Marian Cozma, la adresa www.mariancozma.com.
Printre primele fan-cluburi din Ungaria care au donat sume pentru ridicarea monumentului inchinat memoriei lui Marian Cozma s-a numarat cel al echipei feminine Gyor Audi ETO. Fanii adversarei echipei Oltchim Ramnicu Valcea din Liga Campionilor au donat suma de 25.000 de forinti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *