Fanii echipei MKB Veszprem strang bani pentru monumentul lui Marian Cozma

Suporterii echipei de handbal masculin MKB Veszprem au lansat campania de strangere de fonduri pentru construirea unui monument in memoria pivotului roman Marian Cozma, ucis in urma cu o luna, intr-un local din orasul ungar.
Fanii echipei la care a jucat fostul component al nationalei Romaniei au deschis un cont la banca MKB, prima donatie fiind chiar a Fan Clubulului lor, in valoare de 50.000 de forinti. “Votul deschis inca de saptamana trecuta a aratat ca suporterii nostri vor sa cinstim memoria lui Marian Cozma in orasul nostru. De aceea ne dorim ca in cel mult un an de la petrecerea tragediei sa inauguram monumentul in memoria lui Marian Cozma, in prezenta familiei jucatorului. Trebuie sa mai spunem ca am beneficiat de consilierea antrenorului Mocsai Lajos, care ne-a ajutat cu multe sfaturi in aceste zile si ca am informat autoritatile locale despre intentia noastra, care a fost primita pozitiv”, se arata intr-un comunicat al fanilor echipei din tara vecina. De asemenea, suporterii au mai anuntat ca va fi lansat site-ul dedicat memoriei lui Marian Cozma, la adresa www.mariancozma.com.
Printre primele fan-cluburi din Ungaria care au donat sume pentru ridicarea monumentului inchinat memoriei lui Marian Cozma s-a numarat cel al echipei feminine Gyor Audi ETO. Fanii adversarei echipei Oltchim Ramnicu Valcea din Liga Campionilor au donat suma de 25.000 de forinti.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *