ianuarie 31, 2023

Fanfara “Promenada”, recital de Ziua Internațională a Muzicii

Începând cu anul 1970, în data de 1 octombrie se sărbătorește Ziua Internațională a Muzicii, la inițiativa lui Sir Yehudi Menuhin, considerat cel mai mare violonist al secolului XX.

În acest context, Casa Municipală de Cultură Zalău, în parteneriat cu Liceul Pedagogic “Gheorghe Sincai” Zalău derulează un proiect educațional intitulat “Muzica pentru toti”, în cadrul căruia au loc mai multe activități de promovare a muzicii de calitate.

În cadrul proiectului, Fanfara “Promenada” a Casei Municipale de Cultură va susține un recital, în incinta Liceului Pedagogic, vineri, 1 octombrie, de la ora 11:00. Sunt invitați iubitorii muzicii clasice, dar nu numai.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut