Familie găsită!

La doar câteva zile de când a postat, în mediul online, un mesaj cu privire la faptul că își caută familia biologică, un tânăr de 22 de ani, stabilit acum în Ungaria, a reușit să își găsească părinții.

Născut în anul 2002, Tihamér Todoran știa doar că originile sale sunt în județul Sălaj, în zona orașului Șimleu Silvaniei. Mobilizarea exemplară a comunității a făcut ca, în scurt timp de la publicarea poveștii sale, să dea de urma familiei sale biologice.

“M-am născut în anul 2002 în Ungaria, Budapesta, din părinți români. Recent am aflat despre această pagină și am hotărât să încerc și eu căutarea familiei mele biologice. La foarte scurt timp de la postare, familia mea a fost găsită în localitatea natală din Județul Sălaj. Mulțumesc tuturor care s-au implicat, ați fost minunați!! În momentul de față, rudele mele doresc să rămână anonime, așadar informațiile cunoscute de mine de la adopție și postate recent aici au fost șterse. Sunt foarte încântat că acum, la început de an, am găsit răspunsurile la toate întrebările mele.Mulțumesc din suflet pentru toate DISTRIBUIRILE, comentariile și frumoasele voastre gânduri. Cu mult respect, Tihamér TODORAN”, este mesajul postat de tânăr pe pagina de Facebook “The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, o comunitate a copiilor cu origini în România, adoptați în străinătate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *