Zalău: Falsificau rețete medicale pentru a lua medicamente cu efect de droguri!

Zalău: Falsificau rețete medicale pentru a lua medicamente cu efect de droguri!

Percheziții la zălăuani bănuiți de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals

Miercuri, 27 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Zalău, la imobile deținute sau folosite de persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2023, persoanele bănuite ar fi întocmit, în fals, mai multe rețete medicale pe care le-ar fi utilizat la diverse farmacii din municipiul Zalău, în scopul obținerii de medicamente care fac parte din categoria celor care se eliberează doar în farmacii și numai în baza unor prescripții medicale, mai exact analgezice cu efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea cercetărilor, mai multe înscrisuri și bunuri care fac obiectul cauzei.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor bănuite.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *