ianuarie 29, 2023

Faclia Unirii – flacara credintei in neam si tara

Ziua de 24 ianuarie a fost sarbatorita si in acest an in orasul Jibou cu fastul cuvenit unui eveniment deosebit. Momentul unirii a fost evocat de elevii Iulia Pop Cozac si Dorin Puican, precum si de profesorii de istorie Radu Rognean si Ioan Ciocan in cadrul simpozionului din 22 ianuarie cu tema “Unire-n cuget si simtiri”, simpozion coordonat de profesor Ioan Ciocan, de la Liceul “I. Agarbiceanu”.
Simpozionul de joi s-a incheiat cu un program artistic in sala mare a Casei de Cultura Jibou, unde profesorii Daniela Achim, Veroncuta si Victor Pintea si Mircea Borzan au pregatit programul artistic.
Sambata, 24 ianuarie, la ora 18,00, piata centrala a orasului a fost arhiplina de locuitorii orasului pentru a participa la manifestarea organizata sub deviza “Faclia Unirii – flacara credintei in neam si tara” incheiata cu “Hora Unirii – Hora Bucuriei”, in jurul focului de tabara. Tortele care au defilat pe traseul liceu -piata au facut deliciul spectatorilor de toate varstele.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut