decembrie 2, 2022

Fabrica de bere, Lidl si Mc Donald`s, sunt investitiile noi care duc orasul mai aproape de Zona Industriala

Investitiile noi, sus mentionate, aflate in diverse stadii de proiectare si care vor fi amplasate toate pe Bulevardul Mihai Viteazu si la limita cartierului D-va Nord,vor intregii in mod vizibil arhitectura Zalaului si in Zona Industriala. Aspectul si functiunile comerciale ale celor trei noi investitii, vor complecta aspectul urbanistic al Zalaului,astfel incat orasul nostru va deveni mai atractiv pentru investitori si pentru turistii care vor poposi s-au vor traversa doar municipiul.

rn

Fabrica de bere Tom Beer ,amplasata in platforma Universal CO (intre fabrica de confectii si Parcul din D-va Nord ), Lidl, amplasat in locul fabricii Integrata (actuala constructie se va demola) si Mc Donald`s peste drum de benzinaria Mol, vor pune in valoare spatii si imobile care, acum, nu-si justifica existenta din nici un punct de vedere. Toate aceste, pe langa cele enumerate mai sus, inseamna, venituri la bugetele locale si nationale, locuri de munca noi si un oras mai atragator.

rn

Bravo Primariei Zalau pentru faptul ca incurajeaza si sprijina asemenea investitii si investitori!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *