Extindere a rețelei de iluminat public din Zalău

0
303

Rețeaua de iluminat public din Zalău a fost extinsă cu aproape trei kilometri, printr-o investiție ce cuprinde 14 străzi.

“Principalele lucrări care au fost efectuate constau în: realizare LES (linii electrice subterane), montare stâlpi metalici de iluminat, montare aparate de iluminat pe stâlpii noi proiectați, realizare prize de pământ pentru stâlpii de iluminat proiectați și amenajare puncte de racordare”, se arată într-o informare de presă a primăriei Zalău.

Străzile cuprinse în acest proiect de investiții sunt: Văii, Tudor Arghezi, Antol Baconski, Mihai Eminescu, Pârâului, Pomilor, Corneliu Coposu, Armoniei, Trandafirilor, Hunedoarei, Lt. Col. Pretorian, Industriei, Simion Bărnuțiu și Sărmaș.

Lucrările au fost executate de Asocierea SC Citadin Zalău SRL – SC Neon Lighting SRL, valoarea investiției fiind de 396.631,20 lei.

Pentru modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public, în municipiu este în implementare și un proiect finanțat din fonduri europene (etapa I), care vizează 24 de străzi și 36,4 kilometri de rețea modernizată și extinsă. De asemenea, prin intermediul unui alt proiect finanțat din fonduri europene (etapa II) vor fi realizate investiții pe 76 de străzi, din care pe 66 se vor înlocui corpurile de iluminat, iar pe 10 străzi se vor înlocui corpurile și rețeaua, în întregime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.