Explozie la Mănăstirea Bobota

0
2116

O explozie produsă sâmbătă după amiaza la Mănăstirea Bobota a fost la un pas de a provoca o tragedie.

Centrala care încălzește biserica a explodat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În schimb, pagubele materiale sunt însemnate, iar călugării cer acum sprijinul comunității.

„Mănăstirea Bobota este greu încercată, deoarece centrala care încălzește biserica a explodat astăzi. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost nimeni rănit, însă pagubele materiale fiind foarte însemnate, centrala necesită înlocuire totală. Costurile sunt foarte ridicate și vă rugăm să ne sprijiniți cu donații în contul: RO42RNCB0219006108600001 deschis la Banca Comercială Română, titular: Mnastirea „Nașterea Sf. Ioan Botezătorul” Bobota.Până la finalizarea lucrărilor, programul Slujbelor rămâne NESCHIMBAT, fiindcă rugăciunea este cea mai importantă, dar trebuie să ne îngrijim și de sănătatea credincioșilor. Vă mulțumim și Dumnezeu să vă răsplătească jertfa. Stareț arhim. Mina și obștea”, este mesajul transmis în mediul online, pe pagina de Facebook a Mîănăstirii Bobota.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.