Explozie la Mănăstirea Bobota

O explozie produsă sâmbătă după amiaza la Mănăstirea Bobota a fost la un pas de a provoca o tragedie.

Centrala care încălzește biserica a explodat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În schimb, pagubele materiale sunt însemnate, iar călugării cer acum sprijinul comunității.

“Mănăstirea Bobota este greu încercată, deoarece centrala care încălzește biserica a explodat astăzi. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost nimeni rănit, însă pagubele materiale fiind foarte însemnate, centrala necesită înlocuire totală. Costurile sunt foarte ridicate și vă rugăm să ne sprijiniți cu donații în contul: RO42RNCB0219006108600001 deschis la Banca Comercială Română, titular: Mnastirea “Nașterea Sf. Ioan Botezătorul” Bobota.Până la finalizarea lucrărilor, programul Slujbelor rămâne NESCHIMBAT, fiindcă rugăciunea este cea mai importantă, dar trebuie să ne îngrijim și de sănătatea credincioșilor. Vă mulțumim și Dumnezeu să vă răsplătească jertfa. Stareț arhim. Mina și obștea”, este mesajul transmis în mediul online, pe pagina de Facebook a Mîănăstirii Bobota.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.