Explozia de la fabrica din Tașnad a lasat Zalaul fara paine in Ajunul Craciunului

O explozie de proporții la fabrica de pâine de la Tașnad, judetul Satu Mare, a lasat în Ajunul Craciunului Zalaul fara pâine. 

Deoarece foarte mulți zalauani preferau cunoscuta “pâine de Tașnad”, foarte multe magazine din Zalau se aprovizionau de aici. În zilele dinaintea Craciunului nu au mai primit însa marfa din cauza incidentului petrecut marți, 22 decembrie. În 24 decembrie, la aproape toate magazinele care vindeau pâine în Zalau s-au format cozi uriașe, ceilalți furnizori nereușind sa acopere cererea.
Explozia care a avut loc la fabrica de la Tașnad a fost urmata de un incendiu, în urma caruia doua persoane au fost grav ranite. La fața locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Garzii de Intervenție Tașnad, cu doua autospeciale de stingere cu apa și spuma, și un echipaj SMURD. Forțele de stop_coloana intervenție au constatat ca ardea interiorul încaperii în care era amplasat cuptorul pe motorina, cu pericol de propagare la întreaga cladire, potrivit purtarorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgența Satu Mare, preluat de romania tv.
În urma exploziei, un barbat în vârsta de 31 de ani care se afla în brutarie a ajuns la spital cu deficiența respiratorie și cu arsuri grave pe aproximativ 60 la suta din suprafața corpului.
Cea de-a doua victima este un barbat de aproximativ 41 de ani, care a fost preluat din curtea fabricii cu arsuri pe mâini și pe spate.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *