„Experiență peste așteptări” la Spitalul Județean din Zalău

1
2505

Spitalul Județean de Urgență Zalău a primit o scrisoare de mulțumire de la o proaspătă mămică pentru condițiile și serviciile medicale de care a beneficiat alături de puiul ei în cadrul unității medicale, într-un moment atât de important al vieții. Aprecierile femeii vin în special pentru moașa Mariana Criste și medicul ginecolog Dobrogeanu, dar și pentru medicul specialist neonatolog Maria Șandru, alături de personalul secției Neonatologie.

Mesajul mămicii a fost publicat de reprezentanții SJU Zalău pe rețelele de socializare, justificând totodată cât de important este feed-back-ul experienței fiecăruia în unitatea medicală: ”Mesajele de mulțumire pe care le primim de la pacienții noștri, încrederea pe care aceștia ne-o oferă, ne umplu inimile de bucurie și ne dau puterea de a merge mai departe. Vă mulțumim pentru aceste gesturi simple, dar atât de valoroase pentru noi. Împreună vom depăși cu bine orice situație!”

“Am ajuns la spital în urma nașterii, pentru mine a fost o experiență peste așteptări. Personal implicat, cu dăruire spre pacienți în mare parte, cu bunăvoință, empatic în general. Păstrarea curățeniei, condiții foarte bune – paturi/mobilier/pătuț bebe/mâncare, vorbit frumos, pro alăptare. Cu apreciere în special pentru doamna moașă Mariana Criste, pentru dl. dr. Dobrogeanu de la Sectia Ginecologie, doamna dr. neonatolog Șandru, doamnele asistente de la neonatologie și cele ce se ocupă de mămicuțe, infiermiere/doamnele de la curățenie. Cu apreciere fiecăruia ce face acest loc să fie cât mai bun”, este mesajul proaspetei mămici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.