noiembrie 27, 2022

Exit-poll cu final previzibil: Iohannis ramane presedinte! Intram in "Romania normala"

 

rn

 

rn

Conform celor trei exit-poll-uri, realizate la iesirea de la urne, Iohannis este castigatorul de necontestat al alegerilor prezidentiale din 2019, astfel ca acesta ramane in continuare presedintele Romaniei. Diferenta intre candidati este uriasa, este putin probabil ca Dancila sa mai poata recupera ceva in urma numararii voturilorm astfel ca dupa 5 ani de "lucru bine facut" intram in "Romania normala". Iata cele trei exit-poll-uri prezentate de televiziunile nationale la ora 21:00.

rn

Rezultate exit-poll IRES
Klaus Iohannis: 66,5%

rn

Viorica Dancila: 33,5%

rn

Rezultatele nu iau în considerare decât votul din tara, nu si cel din diaspora

rn

Rezultate exit-poll CURS/AVANGARDE
Klaus Iohannis: 64,8%

rn

Viorica Dancila: 35,2%

rn

Rezultate exit-poll CURS/AVANGARDE simulare National+Diaspora
Klaus Iohannis: 67%
Viorica Dancila: 33%

rn

Potrivit datelor BEC, prezenta la vot, la ora 21.00, ora de închidere a sectiilor din România, a fost de 49,87%, în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. In primul tur, la aceeasi ora, prezenta a fost de 47,6%. La nivelul judetului Salaj în cele 312 sectii de votare au votat 95.000 de salajeni dintre cei 196.191 înscrisi pe liste, procentul de participare la vot in judet a fost de 48,36 la suta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *