Executivul Consiliului Județean se documentează la Bruxelles pentru bani europeni

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, și vicepreședintele instituției, Róbert-István Szilágyi, au efectuat o vizită la Bruxelles pentru a se documenta direct de la sursă despre oportunitățile de finanțare pentru proiectele din Țara Silvaniei.

Potrivit biroului de presă al administrației județene, cei doi au participat la o întâlnire cu reprezentanți ai Comisiei Europene.

”Discuțiile purtate au vizat oportunitățile de finanțare europeană prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ITI Microregiunea Țara Silvaniei. Investițiile Teritoriale Integrate (ITI) reprezintă un instrument financiar introdus de Comisia Europeană pentru a stimula dezvoltarea teritorială integrată”, precizează reprezentanții administrației județene.

La întâlnire au fost prezenți Mariana Iusco, manager de programe, precum și europarlamentarii Iuliu Winkler și Daniel Buda.

About Author

4 Replies to “Executivul Consiliului Județean se documentează la Bruxelles pentru bani europeni”

  1. Este in stare acest om sa rezolve problemele de actualitate ale judetului? Lasati-l acasa si luati oameni competenti sa rezolve problemele judetului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *