Exclusiv! Un copil de un an și 9 luni a căzut de la etajul 4

O întâmplare cumplită s-a produs, în această după amiază, pe strada B.P. Hașdeu din municipiu. Un copil în vârstă de un an și 9 luni a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuințe. În urma căzăturii, micuțul a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență.

“La data de 5 martie, la ora 17.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un minor de un an și nouă luni ar fi căzut de la etajul unui bloc de locuințe din municipiul Zalău.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, minorul în cauză fiind asistat medical de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Sălaj.

Minorul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul’, a precizat, la solicitarea Graiul Sălajului, IPJ Sălaj.

La fața locului a intervenit, pentru a acorda primul ajutor minorului, și echipajul TIM (Terapie Intensivă Mobilă) din cadrul ISU Sălaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *