EXCLUSIV! Șef nou la Urgențe, la Spitalul Județean, venit de la Oradea

Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău are conducere nouă. Irina Mihaela Gheban, medic specialist în Medicină de urgenţă la UPU-SMURD Oradea, este detașată, începând de miercuri, 7 decembrie, pe postul de șef al Urgențelor.

Despre plecarea medicului Mădălina Vasile Pop, fostul șef de la UPU, se știa încă din septembrie, după ce aceasta și-a manifestat intenția de urma o a doua specializare, într-unul din centrele universitare din țară.

Medicul Vasile Pop Mădălina Maria, cu specializare în medicina de urgenţă, a fost delegată în funcţia de medic şef al UPU-SMURD din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în noiembrie 2021, urmând să asigure interimatul până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului. Măsura a venit după ce fostul șef de la UPU, medicul Mihai Iuhas, angajat al spitalului din 2009, şi-a înaintat anul trecut demisia atât din funcţia de medic şef, cât şi din funcţia de medic primar în specialitatea medicină de urgenţă. 

Medicul Irina Mihaela Gheban, care și-a preluat în 7 decembrie noua funcție, a urmat cursurile Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, în perioada 2010-2016. Ulterior, a fost medic rezident – Medicină de Urgență la Spitalul Clinic Judeţean De Urgenţă Oradea, iar din ianuarie 2022 până în prezent a lucrat ca medic specialist – Medicină de urgenţă la Upu-Smurd Oradea, poziție din care a venit, prin detașare, la Zalău, ca șef al Unității de Primiri Urgențe în cadrul Spitalului Județean de Urgență.

sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *