EXCLUSIV! Marius Stupar rămâne șef la IPJ Sălaj

3
2394

Comisarul-șef Marius Anton Stupar, al cărui mandat de împuternicit la conducerea IPJ Sălaj a expirat joi, 10 iunie, rămâne în continuare în fruntea poliției sălăjene.

După ce joi dimineața la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a sosit hârtia prin care acesta era împuternicit pe postul de adjunct (funcție grad III) cu atribuții pe Ordine Publică și Rutieră, joi după amiaza a ajuns și Ordinul prin care comisarul-șef Marius Stupar e desemnat să preia conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, până la noi dispoziții.

Mandatul său de împuternicire la vârful instituției a împlinit termenul de un an și nu a mai putut fi prelungit. Astfel, comisarul-șef este titular acum pe postul de adjunct al IPJ Sălaj (prin împuternicire) și desemnat la șefia poliției sălăjene pentru o perioadă nedeterminată.

Marius Stupar: „A fost un an greu, cu multe provocări”

La un an de mandat, cu câteva ore înainte de a primi hârtia în baza căreia a preluat din nou șefia IPJ Sălaj, l-am întrebat pe comisarul-șef Marius Stupar cum ar caracteriza perioada de un an de zile petrecută la conducerea poliției sălăjene. „A fost un an greu, cu multe provocări. Am avut această perioadă de pandemie, așa că activitatea noastră s-a axat în bună măsură pe respectarea măsurilor anti-covid. Consider că, alături de colegi, am făcut față cu brio situației. Profit de această ocazie pentru a felicita întreg colectivul de la IPJ Sălaj pentru implicare, determinare, pentru felul cum au acționat în ultimul an. Sperăm să intrăm cât mai curând în normalitate și să ne axăm mai mult pe munca de poliție”, a declarat Marius Stupar pentru Graiul Sălajului.

Comisarul-șef Marius Anton Stupar a fost numit prima dată în funcția de inspector-șef interimar la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj în iunie 2020, pentru o perioadă de 3 luni, prin împuternicire. În toamna anului 2020, prin Ordin de ministru, a fost împuternicit pentru încă șase luni să conducă poliția sălăjeană. În 11 martie 2021, a fost prelungită din nou împuternicirea pentru alte trei luni.

Marius Anton Stupar a condus, în 2012, Poliția Rutieră Cluj, iar din 2013 a fost numit șef al Biroului Autostrăzi din cadrul Brigăzii Autostrăzi a IGPR. Din această poziție a venit, prin împuternicire, inspector șef-adjunct la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, în perioada în care la conducerea instituției se afla inspectorul șef Florin Mihăilă. După plecarea acestuia, a preluat șefia IPJ Sălaj.

3 COMENTARII

  1. Greu pleaca unii de pe scaune…chiar si atunci cand stiu ca nimeni nu i mai suporta! Va mai sta cateva zile probabil. Mai mult, ar fi deja o ilegalitate si ar ocupa functia fara drept si cu incalcarea legii. Chiar asa prosti cum ne cred, nu suntem!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.