SondajRSS Feed

 

“MOTORUL “ Mirsid se dezmembreaza!

EXCLUSIV - CORNEL BARNA, Presedinte CS UNIREA MIRSID: ECHIPA PROMOVATA ESTE RUPTA IN DOUA!

15 Iulie 2019

Mai multi factori au decis dezmembrarea echipei!

Noul Sport Club Municipal, prin decizia numirii antrenorului Pop Alexandru-Dutu, de la cel mai inalt nivel, a fost una din scanteile explosive , a “ motorului” , Mirsid. Cea mai importanta a fost insa, batutul palmei , cu oficialitatile orasului Jibou, prin primarul Ghiurco.
“A fost batuta palma, in cadrul unui eveniment privat, in care a fost prezentat proiectul de promovare a lui Rapid Jibou. Aproape suta la suta , spre SCM Zalau, vor merge, Baican, Turcu, Iustin Ardelean si Sebastian Duma. Grosul trupei Mirsid, cu Pop Flore in frunte, urmat de Ciaca, fratii Blaga, golgeterul Pavel Ciprian, s. a. vor lua drumul Jiboului!", a precizat in exclusivitate pentru Graiul Salajului Cornel Barna, presedinte CS Unirea Mirsid.  Hiba mare nu-I la Jibau , de data asta, ci la

EXCLUSIV - CORNEL BARNA, Presedinte CS UNIREA MIRSID: ECHIPA PROMOVATA ESTE RUPTA IN DOUA!
… Zalau. Contactate, mai multe persoane importante in proiectul SCM Zalau, fie nu au raspuns la telefon, fie au declinat competenta, pentru o alta data, in conferinta de presa ce se va anunta!! Secretul “ nasterii “ , SCM ZALAU, ramane, se vede, o enigma, fara sa-l poata depista nici cei care au ,, nanasit” proiectul! Va vom informa despre toate “ traseele “, acestei neasteptate intamplari!

Vizualizari 1533
Comentarii articol (5)

>

in 15 Iulie 2019 13:29

marele tarle a reusit performanata asta?

>

in 15 Iulie 2019 13:59

Ăsta este mulțamu că Primăria Zalău a rezolvat promovarea, s-a văzut din avion la retur că a fost blat.

>

in 15 Iulie 2019 19:42

Este clar: Graiul salajului nu mai este graiesul de alta/daat!

>

in 15 Iulie 2019 19:46

felicitari celor de la Mirsid! Zalaul nu are nici-un merit , pt.ca Salajul sa aiba o echipa in liga 3-a. eu, as da echipa celor d la Jibou. sper ca primaria din jibou sa faca totul sa tina o echipa in liga 3-a. d-le primar de la Mirsid)(salutari de la pitesti!), dati echipa celor de la Jibou. Daca vreti s-o dati. (Gica retvoescu de la pitesti).

>

in 15 Iulie 2019 19:56

ZALAUL A REZOLVAT PROMOVAREA IN LIGA 3...A DAT MANA CU BAIETII DE LA ULMENI...DECI ESTE CLARA PROBLEMA

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.