Exatlon la Jibou, de 1 Iunie

9
3322
Exatlon la Jibou, de 1 Iunie

Vor participa fosti concurenti de la Exatlon Romania

Se apropie Ziua copilului, asa ca Primaria Jibou si Consiliul Local Jibou au pregatit un eveniment cu totul si cu totul special, ce va avea loc sâmbata, 1 Iunie, un Exatlon de Jibou pe stadion, adica distractie garantata pentru toata lumea.
De Exatlon România a auzit toata lumea. Show-ul de la Kanal D a devenit arhicunoscut si urmarit de milioane de români in fata televizoarelor.
In cadrul celebrei emisiuni-concurs a fost reprezentat si judetul Salaj, de catre jibouanul Doru Mesesan, dar si de Ana Mihaela Popescu – karateka de la CS TerraKid Zalau sau cântareata AMI – cea care isi are originile in comuna Creaca.
Ei bine, la initiativa lui Doru Mesesan, primarul Jiboului, Dan Ghiurco, a fost de acord ca Primaria si Consiliul Local Jibou sa se ocupe de organizarea unui mini Exatlon. Evenimentul este programat pentru data de 1 iunie, iar pe Stadionul "Rapid" din oras vor fi improvizate trasee de concurs asemanatoare celor de la Exatlon România.

Jibouanul Doru Mesesan, initiatorul evenimentului,
a fost finalist la Exatlon Romania de la Kanal D

Doru Mesesan ne explica cum a initiat Exatlonul de la Jibou si ca vor participa fostii lui colegi de echipa de la Exatlon Romania.
"Organizam evenimentul cu sprijinul Primariei Jibou si Consiliul Local Jibou si vor participa fostii mei colegi de echipa de la Exatlon. Vom organiza probe sportive, trasee ca si cele de la Exathlon, vor fi interactiuni cu vedetele TV.
Initial, am dorit sa organizez acest eveniment iarna trecuta, dar neavand infrastructura necesara, am luat legatura cu primarul Dan Ghiurco, care imediat a acceptat ideea, fiind un promotor al sportului si sanatatii pentru tineri si numai.
Experienta de la Exatlon a fost unica, ma bucur ca am reprezentat judetul Salaj si orasul Jiboul. Cu foarte multa munca individuala si de echipa, am reusit sa ajung in fazele finale ale concursului. Finala a fost castigata de o colega de echipa, Beatrice Olaru", ne spune Dou.

Copiii sunt invitati sa se inscrie in concurs

Cum a spus si Doru Mesesan, alaturi de el la acest eveniment vor fi prezenti si fosti concurenti ai celebrului show de la Kanal D - Ana Mihaela Popescu, Iulian Pitea, Ana Maria Otvos, Corina Petrut sau Ciprian Maris. Acestia vor concura unii impotriva celorlalti, insa pe traseele de concurs de pe Stadion vor avea sansa sa participe si copiii. Organizatorii s-au gândit sa propuna trei categorii de vârsta, pentru elevii din clasele I – IV, elevii de gimnaziu si elevii de liceu.
Dupa incheierea concursurilor, fostii concurenti ai renumitului show vor avea o interactiune cu publicul.
Mai mult, cu o zi inaintea evenimentului de sâmbâta, 1 iunie, pe plaoul din fata Primariei Jibou va fi improvizata o scena pe care vor urca artisti de renume, precum si Geto-Dacii Ansamensi Jibou, care vor prezenta un atelier de olarit, cu demonstratie.

"Dragi copii, tineri si parinti, de 1 Iunie sarbatorim Ziua Copilului impreuna cu Razboinicii Exatlon. Daca doresti sa intri in lumea Razboinicilor pentru câteva ore, te asteptam sa te inscrii in competitie pâna in data de 28 mai. Grupe de vârsta participanti: 6 - 10 ani; 11- 14 ani; 15 - 19 ani.", este indemnul primarului din Jibou, Dan Ghiurco.

Cine este geto-dacul jibouan Doru Mesesan

""

Doru are 36 de ani, este din Jibou. In prezent, el este personal trainer, preparator fizic la clubul de fotbal Rapid Jibou si merge in toata lumea alaturi de dacii din asociatia "Geto-Dacii Ansamensi", pe care o patroneaza alaturi de doi prieteni, Mihai Petris si Vlad Man.
Geto-dacii lui Mesesan sunt invitati la festivaluri medievale din tara si strainatate, acolo unde recompun imagini de lupta din secolul 1 i. Hr.
Razboinicul de la Exatlon, Doru Mesesan (1,80m si 80 kg). este si actor. El apare in doua productii despre instoria dacilor. Unul este productia "Zalmoxis", un lung-metraj care ar trebui sa aiba premiera in aceasta toamna (in care joaca: Dorel Visan, Florin Zamfirescu, Mihai Gruia), iar al doilea fil este serialul "Getae: superstitii si razboi", un proiect care ar fi trebuit sa fie gata inca de anul trecut.
Inainte sa devina "dac cu acte in regula", Doru Mesesan a facut de toate. A luat-o de jos si, pentru ca parea ca nu-si gaseste un scop in viata, a plecat in 2004 in Spania, acolo unde a locuit 7 ani. A lucrat in amenajari interioare, a luptat in cusca MMA si a participat la competitiile de inot pe mare. El spune insa ca nicaieri nu se simte mai bine decat acasa, aici unde este leaganul poporului din care face parte.

COMENTARII

  1. Pe Dan Ghiurco l-am crezut om serios, dar daca isi pune mintea cu "DACUL" asta...De fapt nu ma mira ca si-a pus mintea si cu ..."DRACUL" de balanean!Si ce nazdravanii au iesit...

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.