noiembrie 30, 2022

Examenul pentru carnetul de conducere este de acum inregistrat audio si video

De vineri se aplica reguli noi foarte importante in desfasurarea examenului pentru permisul auto. Proba teoretica va fi inregistrata video, iar proba practica va fi inregistrata audio-video. Masura a fost stabilita de guvern in urma cu un an si are scopul de a verifica legalitatea examenului auto.

Noile reguli au intrat in vigoare de vineri si vor aparea in prevederile Codului rutier. Astfel, pentru asigurarea si verificare legalitatii examenului de obtinere a permisului de conducere, modul de desfasurare a probei teoretice se inregistreaza video, iar in cazul probei practice atat video, cat si audio, cu sisteme tehnice de monitorizare. Pentru proba practica sistemele tehnice de monitorizare se instaleaza pe autovehiculele folosite in sustinerea probei practice. Prin exceptie, nu se integistreaza video sau audio proba practica sustinuta pentru categoriile AM, A1, A2 si A.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *