februarie 5, 2023

Evolutii foarte bune pentru tinerii luptatori zalauani

Saptamana trecuta a avut loc la Zalau, la Stadionul Municipal, Cupa “Mesesul”, la care a participat si CSM “Armatura” Zalau, cu luptatori nascuti in 1994, 1995, 1996. Tinerii luptatori au avut evolutii foarte bune, reusind sase locuri intai, doua locuri doi si un loc trei, ceea ce l-a facut pe antrenorul Ciprian Stanciu sa se declare foarte multumit de evolutia sportivilor la finalul intrecerii. Locurile I au fost ocupate de urmatorii sportivi: la categoria 32 kg Alexandru Mercea, la 38 kg Raul Farcas, la 42 kg Sergiu Maxim, la 47 kg Petrut Moigradean, la 53 kg Daniel Farcas si la 73 kg Daniel Bota. Rusu Ciprian, la 38 kg si David Lacatus, la 59 kg, au ocupat locul doi, iar Ionut Sabau, la 59 kg, s-a situat pe pozitia a treia.
Sambata, 21 februarie s-a desfasurat in localitatea Apahida, din Cluj-Napoca, “Cupa Prietenia” la copii nascuti intre anii 1994 si 1996. La aceasta intrecere au participat echipele: CSS Gherla, CSM Targu Mures, CSM “Armatura” Zalau, CSS Viitorul Cluj si CSM Cluj-Napoca. La finalul concursului, elevii pregatiti de Ciprian Stanciu au avut o comportare foarte buna, fapt pentru care atrenorul s-a aratat multumit. ^Baietii au avut o evolutie foarte buna si sper sa continue tot asa”, a declarat antrenorul sectiei de lupte libere, de la Clubul Municipal ^Armatura” Zalau.
Rezultatele sportivilor de la CSM, la “Cupa Prietenia”:
Locul I-Alexandru Mercea, la categoria 32 de kilograme Sergiu Maxim, la 42 kg, Petrut Moigradean, la 47 kg, Daniel Bota la 73 kg.
Locul II-Ana Moigradean, la 44 kg.
Locul III-Darius Lingurar, la 35 kg, Raul Farcas, la 38 kg.
Locul IV-Ciprian Rusu, la 38 kg.
Ciprian Stanciu tine pe aceasta cale sa multumeasca Scolii Gimnaziale “Mihai Eminescu”, Scolii Gimnaziale “Corneliu Coposu”, Liceului cu Pofil Sportiv “Avram Iancu” si Scolii Gimnaziale Sinmihaiu-Almasului pentru buna intelegere de care au dat dovada.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut