februarie 9, 2023

Evolutii bune pentru Andrada Vincze si Alin Ciupe la Openul Ungariei

Andrada Vincze si Alin Ciupe (foto) legitimati la Clubul Sportiv Municipal Armatura Zalau, au participat in perioada 26 februarie-1 martie la Openul Ungariei, cu echipa nationala a Romaniei de juniori I. Andrada a facut parte din formatia a doua a Romaniei, in timp ce Alin a participat la Openul Ungariei cu prima echipa a Romaniei.
Echipa de fete, dupa ce a trecut de grupe, realizand si o frumoasa surpriza, invingand clar reprezentativa Slovaciei, cu 3-0, a pierdut pe tabloul principal cu scorul de 3-1, in fata echipei Cehiei. La baieti, dupa ce au evoluat foarte bine in grupe, au pierdut pe tabloul principal in fata Frantei, dupa ce la un moment dat ai nostri au condus cu 2-0.
La individual, Andrada Vincze a avut o evolutie mai putin buna, pierzand in prima partida in fata unei sportive din Germania, cu 3-0, dar a reusit sa castige urmatoarele doua partide, 3-0 in fata unei jucatoare din Ungaria si 3-1 in compania unei sportive din Rusia. Cu aceste rezultate, sportiva din Zalau nu s-a calificat pe tabloul principal, dar a castigat turneul de consolare.
La simplu, Alin Ciupe s-a calificat din grupe in primii saisprezece sportivi, dar pe tabloul principal a pierdut in fata unui tenisman din Germania, la capatul unui joc foarte bun. La finalul turneului, antrenorul sportivilor, Victor Puie, a declarat ca sportivii au evoluat bine si ca s-ar fi putut mai mult daca erau mai concentrati.
La sfarsitul acestei saptamani, la Constanta va avea loc Campionatul National de seniori, la care, de la CSM Armatura Zalau vor participa Andrada Vincze, Andreea Dodean si Alin Ciupe.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut