februarie 6, 2023

Evenimentele saptamanii in judetul Salaj

Salajenii sunt invitati sa ia parte la o serie de manifestari care au loc in salaj pana in 16 decembrie.

rn

Maine, miercuri 12 decembrie, de la orele18.00, are loc meciul de volei masculin ACSVM Zalau – CSA Steaua Bucuresti, la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalau.
Tot miercuri, 12 decembrie, de la orele 19.00, in Zalau are loc concertul de jazz ,,Frank Sinatra Christmas Show”. Entertainer-ul Gabriel Farkas va sustine un concert excentric de Craciun pe note de jazz si farmecul lui Sinatra, cu un repertoriu clasic american cu colinde celebre, la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau.
Joi, 13 decembrie, de la orele 18.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau are loc un concert de muzica folk, sustinut de Marius Matache. Biletele pot fi achizitionate de la caseria Casei de Cultura a Sindicatelor, iar pretul unui bilet este 25 lei.
Vineri, 14 decembrie , de la orele 18.00, la Casa Oraseneasca de Cultura Simleu Silvaniei are loc concertul de colinde ,,Din suflet pentru suflet”. Organizarea concertului „Din suflet pentru suflet” are la baza dorinta tuturor voluntarilor simleuani ai Crucii Rosii de a veni in sprijinul copiilor si a familiilor din oras si din imprejurimi (Bic, Cehei, Pusta), care au posibilitati financiare reduse.
Sambata, 15 decembrie, incepand cu orele 10:00, la Zalau se desfasoara evenimentul “Darnicia Ciclomosilor”. Evenimentul a fost un succes in ultimii patru ani, iar organizatorii spera sa adune si anul acesta multi biciclisti care sa devina Ciclo Mosi, pentru a oferi cadouri copiilor lipsiti de sansa. Organizatorii au ca obiectiv sa pregateasca 46 de pachete pentru cei mici.
Sambata si duminica, 15 si 16 decembrie, in localitatea Crasna se desfasoara Targul de Craciun.
Duminica, 16 decembrie, de la ora 14.00, la Casa Oraseneasca de Cultura Cehu Silvaniei are loc un Festival de Colinde.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut