septembrie 28, 2023

Evaluarea Națională la clasa a VI-a se dă în 12 și 13 iunie

0

A fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial ordinul de ministru pentru modificarea Calendarului de administrare a Evaluărilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2022 – 2023, anunță Ministerul Educației.

Astfel, Evaluarea națională pentru clasa a VI-a va avea loc în zilele de 12 iunie – Limbă și comunicare, respectiv 13 iunie – Matematică și științe ale naturii.

Inițial, aceasta ar fi trebuit să aibă loc în 24 și 25 mai, însă, pe fondul grevei din învățământ, a fost modificat calendarul și s-a stabilit ca elevii din clasele a VI-a să susțină examenele în 30 și 31 mai, adică marți și miercuri, săptămâna aceasta. Deoarece greva continuă, Ministerul Educației a reactualizat calendarul, programând probele luna viitoare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut