Europarlamentarul PSD Sorin Moisa anunță că susține cererile protestatarilor

Europarlamentarul PSD Sorin Moisa anunță că susține cererile protestatarilor

Europarlamentarul PSD Sorin Moisa a anuntat vineri ca sustine cererea protestatarilor privind retragerea OUG privind Codurile, el afirmând ca ”riscam în curând sa trecem de un punct în care interese fundamentale ale României vor fi afectate”.
”(…) e clar ca am ajuns într-un moment de tensiune insuportabila, si ma voi exprima, indiferent de consecinte. Sustin cererea protestatarilor de a fi retrasa Ordonanta de Urgenta nr. 13/2017 privind modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. Este nu numai o cerere legitima, dar cred ca este si cea mai înteleapta cale de iesire din criza în care ne gasim (…)”, a scris Moisa pe Facebook.
El argumenteaza ca locul unei astfel de dezbateri, privind reguli esentiale ale societatii, este în Parlamentului României, ales democratic, cu îîimplicarea calma si rabdatoare a tuturor actorilor care doresc sa participe la dezbatereîî.
Moisa, care a fost printre numele vehiculate stop_coloana pentru functia de premier din partea PSD, mai atrage atentia ca, într-o democratie normala, ”a avea puterea legala de a face un lucru nu înseamna ca acel lucru este musai bun sau pe deplin legitim”.
Și Andrei Sava, fost deputat PSD si actual membru al PSD Prahova, a transmis sâmbata seara pe facebook felicitari sutelor de mii de români care au iesit pe strazi. ”Felicitari sutelor de mii de români care au iesit în piete si pe strazi, infruntând frigul si care au facut posibila aceasta victorie a dreptatii (…) Sunt membru PSD, al unui PSD care trebuie sa apere integritatea, cinstea si dreptatea, dar care din cauza unor lideri nocivi nu a prea facut treaba buna în sensul acesta”, a scris Sava.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *