Europarlamentarul Cristian Terheș s-a dus în Grecia

0
181

Europarlamentarul sălăjean Cristian Terheș a fost, în perioada 2-4 noiembrie, din partea Comisiei LIBE a Parlamentului European, într-o vizită de monitorizare în Grecia pentru a vedea la fața locului situația migranților și a taberelor unde stau.

Europarlamentarul sălăjean a făcut chiar și un live pe Facebook de pe insula Samos, unul dintre locurile pe unde mulți migranți intră în UE.

”De pe insulă se vede Turcia, și exista o zonă unde distanța dintre țărmul Turciei și insula Samos e de 300 de metri. Prin această zonă intră mulți migranți ilegal din Turcia în Grecia. Odată ajunși pe insulă migranții se predau autorităților elene, care-i triază și-i pun într-un „camp”, până când se decide ce va fi cu ei. Relieful pe insulă e pietros, ceva similar cu Spania, în zona Madrid. Nu prea poți face agricultură aici. Repet, trebuie să mulțumim lui Dumnezeu pentru ce bogată țară avem. Trebuie doar să fie condusă de oameni politici patrioți”, a fost mesajul transmis de europarlamentarul din Zalău de pe insula Samos.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.