februarie 4, 2023

Europarlamentarul Cristian Terheș s-a dus în Grecia

Europarlamentarul sălăjean Cristian Terheș a fost, în perioada 2-4 noiembrie, din partea Comisiei LIBE a Parlamentului European, într-o vizită de monitorizare în Grecia pentru a vedea la fața locului situația migranților și a taberelor unde stau.

Europarlamentarul sălăjean a făcut chiar și un live pe Facebook de pe insula Samos, unul dintre locurile pe unde mulți migranți intră în UE.

”De pe insulă se vede Turcia, și exista o zonă unde distanța dintre țărmul Turciei și insula Samos e de 300 de metri. Prin această zonă intră mulți migranți ilegal din Turcia în Grecia. Odată ajunși pe insulă migranții se predau autorităților elene, care-i triază și-i pun într-un “camp”, până când se decide ce va fi cu ei. Relieful pe insulă e pietros, ceva similar cu Spania, în zona Madrid. Nu prea poți face agricultură aici. Repet, trebuie să mulțumim lui Dumnezeu pentru ce bogată țară avem. Trebuie doar să fie condusă de oameni politici patrioți”, a fost mesajul transmis de europarlamentarul din Zalău de pe insula Samos.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut