decembrie 3, 2022

Europarlamentar zălăuan: ”Actualii guvernanți și-au pierdut mințile!”

Europarlamentarul zălăuan Cristian Terheș iese din nou cu acuzații la adresa actualului Guvern.

De data aceasta, Terheș spune că actualii guvernanți și-au pierdut mințile, vizavi de noile propuneri de măsuri anti pandemie despre care vorbește ministrul Sănătății.

”Ministrul Sănătății Rafila spune într-un interviu că se gândesc să impună certificatul verde în mijloacele de transport, din moment ce oamenii le folosesc să meargă la muncă. Se gândesc la această ticăloșie deoarece Constituția nu le permite să <îngrădească> dreptul la muncă. Efectiv aceștia vor să-i lase pe oameni să moară de foame dacă nu se vaccinează. Cum am spus, partidele care susțin așa ceva trebuie expulzate prin vot din toate funcțiile publice! România trebuie condusă de oameni politici care țin la popor și la țară, nu de slugi trădătoare care disprețuiesc drepturile și libertățile oamenilor”, este mesajul europarlamentarului Cristian Terheș.

Cațavencu de Zalău (ne scuzați, dar nu ne putem abține și analogia vine de la sine) uită că a ajuns în Parlamentul European pe lista partidului care l-a pus și pe Rafila ministru. Dar, pe principiul: ”fă-te frate cu dracu până treci puntea”, drepturile și libertățile cetățenilor care au protestat împotriva guvernării pe care o apăra atunci nu sunt egale cu drepturile și libertățile cetățenilor care protestează acum împotriva certificatului verde și a măștii.

5 thoughts on “Europarlamentar zălăuan: ”Actualii guvernanți și-au pierdut mințile!”

  1. Greșită exprimarea! Din 1989 toți cei care au condus această țără și-au pierdut mințile sau mai bine zis nu au avut-o deloc! In rest ….sunt povesti !!!

  2. Actualii guvernanți fac foarte bine, avem dreptul să fim protejați față de cei nevaccinați. Cine nu se vaccinează să stea acasă, dreptul la muncă era garantat numai în socialism. Popo, după mintea ta, una cu HIV se poate regula liniștită !

    1. Asa este, omul acesta are dreptate in ceea ce spune…asa cum o poate spune, in circumstantele date, dar e printre putinii care apara valorile fundamentale ale justitiei si vietii…viitorul va fi sumbru, daca ingropam aceste valori…

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *