noiembrie 27, 2022

Europarlament: Atac al presedintelui S&D la Dan Barna

Chiar inainte de alegeri, presedinta grupului S&D, Iratxe Garcia (eurodeputat din partea Spaniei) a lansat un atac asupra candidatului USR, Dan Barna, la prezidentiale. Alianta Progresista a Socialistilor si Democratilor (abreviat S&D) este un grup politic din Parlamentul European al Partidului Socialistilor Europeni si a partidelor social-democrate europene aliate, din care fac parte PSD si Pro Romania.

rn

Iratxe a scris pe Twitter: Dan Barna nu este acel "cruciat" anti-coruptie precum pretinde. Afacerile sale sunt astazi sub controlul DNA pentru deturnare de fonduri europene care ar fi trebuit investite in incluziune sociala."

rn

E interesanta aceasta imixtiune din partea unui politic spaniol, mai ales ca Spania tot in aceasta perioada se confrunta cu alegeri (parlamentare) pentru a patra oara in patru ani, ceea ce spune mult despre haosul din aceea parte de pensiula iberica.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *