octombrie 3, 2022

Euro pune Leul la pamant

Cursul de schimb leu/euro a atins ieri, miercuri 16 ianuarie, un nou minim istoric, de 4,6830 lei, arata datele afisate de Banca Nationala a României (BNR). 

rn

De asemenea, cursul de schimb leu/euro a atins marti un nou minim istoric, de 4,6822 lei, ca urmare a unei deprecieri a monedei nationale de 0,11% fata de luni.
Moneda europeana a revenit pe apreciere in fata leului dupa ce aluat o pauza luni, pauza de o zi venind dupa dupa alte trei zile de minime istorice ale leului.
Cursul valutar leu/euro a atins vineri 4,6782 lei, aceasta fiind a treia zi cu un nou minim istoric. Cursul de schimb pentru euro a atins saptamana trecuta, miercuri, pentru prima data nivelul de peste 4,67 lei, când a fost stabilit la 4,6722 lei. De asemenea, joi, cursul de schimb pentru euro a fost stabilit la 4,6764 lei.
in plus, cursul valutar pentru francul elvetian a fost stabilit ieri la 4,1555 lei, leul fiind in depreciere fata de moneda elvetiana, de la 4,1553 lei marti.
Gramul de aur a fost stabilit ieri la 170,2727 lei, in crestere de la 169,8613 lei marti, fiind un nou maxim al ultimelor 21 de luni.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.