Euro Dezmembrari a castigat Campionatul National al Firmelor si Institutiilor la minifotbal!

0
3

 Echipa din Zalau a cucerit trofeul, dupa ce aceeasi performanta a fost realizata anul trecut de TenarisSilcotub


Pentru editia din acest an a Campionatului National al Firmelor si Institutiilor de minifotbal, Salajul a avut numai putin de trei locuri, aceasta datorita si punctajului realizat de echipele salajene la competitiile nationale din anii trecuti. 

Pâna la urma, tocmai câstigatoarea competitiei în Salaj, este vorba despre echipa Focus, nu s-a putut înscrie la turneul final din cauza programului încarcat.
În aceste conditii, judetul nostru a fost reprezentat la evenimentul de la Arad de Euro Dezmembrari, adica formatia de pe locul secund în clasamentul Firmelor si Institutiilor din judetul nostru, si de TenarisSilcotub, invitata datorita faptului ca gruparea salajeana era campioana en-titre!
Daca în Salaj nu a reusit sa câstige primul loc, gruparea condusa de Dinu Costina s-a revansat tocmai la faza finala, unde a reusit ca câstige medaliile de aur!
Dupa un parcurs foarte bun, Vasile Nutiu si compania au ajuns în finala mare, acolo unde au trecut de Continental AP Timisoara, unicul gol stop_coloana fiind realizat de… Dinu Costina! Prin aceasta performanta, Salajul devine cel mai important pol al minifotbalului la nivel de firme si institutii din România, si nu numai, judetul nostru detinând acum trofeul national pentru al doilea an consecutiv! Sa mai spunem ca, în finala mica, Contitech Fluid Timisoara a învins Takata Centuri Arad, cu 2 – 1.
Sa spunem ca la editia din acest an, la start s-au aflat 12 echipe, este vorba despre Tenaris Silcotub, Euro Dezmembrari, Nera Computers Iasi, Profi Târgu Jiu, IPA 2 Gorj Jandarmi, Sews Deva, Continental AP Timisoara, ContiTec Fluid Timisoara, Stanleybet Bucuresti, Takata Centuri Arad si ISU Arad.
Lotul campioanei Euro Dezmembrari:

Boczor Janos – Razvan Radu, Florin Vasvari, Radu Blaga, Radu Sisestean, Artur Ciontos, Cosmin Sabou, Dinu Costina si Sorin Iacob. Conducator: Dinu Costina

 

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.