Etapa favorabila echipelor salajene

FC Silvania a castigat vineri, pe teren propriu, cu 4-0 (2-0) partida din etapa a XXI-a, in fata formatiei FC Cisnadie. Golurile simleuanilor au fost marcate de George Petcut, in minutele12 si 42, Ionut Danila, in minutul 53 si Dan Gavrilescu, in minutul 59.
Antrenorul echipei simleuane, Lucian Ciocan s-a declarat multumit de jocul elevilor sai la finalul partidei, dar a lasat sa se inteleaga ca se putea si mai bine pe un teren mai bun (terenul de la Simleu a fost foarte prost).
FC Silvania: Gabriel Gabor-Marius Varga, Dan Muresan (cpt), Raul Crisan, Dumitru Muntean (Florin Puti 69), Ciprian Brata, Ionut Danila (Marin Breaz 61), Lorand Lupo, George Petcut (Nicolae Mihoc 73), Cristian Schenelleperger, Tudor Ulmeanu (Dan Gavrilescu 55). Rezerve: Petru Campan-Adrian Micas, Ardelean Codrut. Antrenor principal: Lucian Ciocan. Cu acest succes, formatia simleuana urca pe pozitia secunda in clasament, cu 41 de puncte. FC Silvania se va deplasa in etapa urmatoare la Bihorul Beius, etapa ce se va desfasura vineri, 27 martie.
FC Zalau a trecut, cu 2-0 (0-1), in deplasare, de Avantul Reghin, prin golurile inscrise de Vlad Negrean, in minutul 18 si Toth Karoly, in minutul 70, din lovitura de la unsprezece metri. De remarcat forma buna din deplasare a elevilor lui Marius Pasca, care anul acesta au invins numai pe teren advers. Dupa partida de la Reghin, zalauanii ocupa locul noua, in calasament, cu 31 de puncte, dar avand un meci mai putin jucat.
Vineri, 27 martie a.c., FC Zalau va primi vizita liderului campionatului, FC Baia Mare, intr-o partida din etapa a XXII-a.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *