septembrie 28, 2023

Etapă dominată de scorul de 2-1!

0

Excepţie de la regulă o face meciul de la Galgău, acolo unde a detonat “bomba” etapei, Dumbrava, lidera clasamentului fiind eclipsată de Flacăra Halmăşd cu 4-5!?!
De semnalat primul succes al celor de la AS Chieşd, care i-a “bătut” pe interiştii de la Cizer. O altă surpriză poate fi considerată victoria “glorioşilor” din Bobota pe terenul ceferiştilor din Jibou, pe care i-au trecut pe “linie moartă”. Meseşul Treznea i-a privit cam de sus pe cei de pe Someş, de la Benfica Ileanda,
şi a caştigat abia in ultimul minut de joc. Altfel se putea consemna una dintre marile surprize ale campionatului.

Flacăra a strălucit… in Dumbravă
Dumbrava Galgău- Flacăra Halmăşd 4-5 (1-1); la juniori 1-0, pe teren, omologarea fiind de 3-0 pentru gazde.
Rezultatul de la Galgău este unul dintre surprizele mari ale primelor 8 etape. Dumbrava, acreditată cu prima şansă, avand in vedere parcursul fără greşeală de pană acum, dar cei din Halmăşd nu s-au “speriat” de faima gazdelor, au jucat cu mult curaj şi aplomb şi rezultatul de pe teren le-a dat satisfacţie, prin golurile marcate de: Dumitru Moşincat (min. 27), Claudiu Rusu (minb. 52), Emil Borz (min. 69 şi 83-din lovitură de la 11 metri), Adrian Dregan (min. 78) -pentru Flacăra. Gazdele au punctat de 4 ori prin: Flavius Ilieş (min. 6 şi 73), Cristian Unguruşan (min. 80) şi Mihai Breban (min. 90+3). De amintit că echipa gazdă, Dumbrava, a inaintat Comisiei de Disciplină o contestaţie, rezultatul intalnirii de la Galgău urmand să fie hotărat de această comisie in cursul săptămanii viitoare.
Nici la juniori nu a fost linişte. Juniorii din Halmăşd s-au supărat la unele decizii ale brigăzii de arbitri, au ripostat, au lovit şi s-au ales cu pierderea “la masa verde” a partidei cu 3-0.

Gloria Bobota a tras pe linie moartă CFR-ul din Jibou
Rapid Jibou- Gloria Bobota 1-2 (0-0); la juniori 9-1
Imprevizibila Glorie din Bobota nu se dezminte in această ediţie de campionat, producand una dintre marile surprize, victorie in faţa echipei din Jibou, echipă pornită cu şanse la şefia fotbalului sălăjean.
Au marcat: Major Robert (min. 74), pentru gazde; respectiv: Cosmin Savu (min. 73 şi 90+3)-pentru Gloria, care a şi devenit golgeterul campionatului cu 12 goluri.
“Lanterna” a inceput să-şi revină in strălucire
AS Chieşd- Inter Cizer 2-1( 0-0); 2-5 la juniori
Devenită un fel de “cenuşereasă”, echipa din Chieşd a repurtat prima victorie in cele 8 etape, victimă fiindu-i nou-promovata Inter Cizer, in faţa căreia a caştigat cu 2-1, scorul etapei de duminică. Au marcat: Emil Solovăstru (min. 50) şi Ovidiu Cătană (min. 89)- pentru Chieşd; respectiv: Cătălin Sabău (min. 56)-pentru Cizer.
Victorie obţinută in urma “dublei” semnate de Călin Balotă
Venus Măerişte- Silvania Cehu Silvaniei 2-1 (1-0); la juniori 3-3
Aflate in vecinătate in subsolul clasamentului, cele două echipe au luptat fără menajamente pentru cele 3 puncte puse in joc. Pană la urmă caştig de cauză au avut-o gazdele, prin dubla semnată de Călin Balotă, in minutele 39 şi 76. Oaspeţii au punctat prin Ionuţ Iuhas, in minutul 69.

Surpriza nu s-a mai produs…
Meseşul Treznea- Benfica Ileanda 2-1 ( 0-1); la juniori 0-3
Echipa din Treznea a intalnit duminică un adversar care n-a ţinut cont că au in faţă echipa cu cel mai bun atac din campionat şi au fost pe punctul de a le demonstra treznenilor că şi alţii ştiu da goluri. Oaspeţii, care luptă in campionat cu un nume de “glorie” in fotbalul european, Benfica, au pus presiune pe gazde şi prima repriză le-a aparţinut, superioritatea din teren fiind concretizată şi pe tabela de marcaj prin golul inscris de Florin Mateşan, in minutul 35. In repriza a doua treznenii au dominat, şi-au creat mai multe oportunităţi, două dintre ele fiind concretizate pe final in golurile victoriei. Au marcat: Florin Sestraş (min. 82) şi Ionuţ Iacob (min. 90)-pentru Meseşul; respectiv: Florin Mateşan (min. 35)-pentru Benfica.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut