decembrie 9, 2022

Etajarea parcarii de la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau a fost aprobata de catre consilieri judeteni

Vineri, 29 noiembrie 2019, in cadrul sedintei de Consiliul Judetean, s-au aprobat principali indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investitie "Amenajare parcare si spatiu de agrement în zona Spitalului Judetean de Urgenta Zalau", printre care se afla si etajarea parcarii. La momentul in care CJ a anuntat ca s-a incheiat etapa studiului de fezabilitate, se discuta de o parcare cu doar 81 de locuri in valoare de 8 milioane de lei.

rn

In sedinta de vineri, presedintele de CJ Salaj, Tiberiu Marc a precizat, la inceputul discutiei pe acest obiectiv, ca:"aceasta investitie a fost conceputa in asa fel incat sa permita extinderea ei prin o etajare, adica la nivelul la care este acum parcarea s-ar mai putea creea inca un nivel. Asta ar insemnea din estimarilre noastre o crestere a valorii totale a investitie cu circa 22% si o dublare a locurilor de parcare."

rn

Tiberiu Marc a anuntat consilierii judeteni ca la inceputul anului viitor, CJ va da comanda pentru proiectarea etajarii parcari din fata Spitalului Judetean de Urgenta, care din estimarile costurilor va ajunge undeva la echivalentul de 300.000 de euro.

rn

La discutiile inaintea votarii proiectului, consilierul judetean PNL Livia Chendea a insistat pe faptul ca trebuie vazut ca aceea parcare sa fie destinata bolnavilor si apartinatorilor, pentru a se evita ca parcarea sa fie ocupata de altii. Tiberiu a dat asigurari ca vrea ca pentru parcare sa existe si un regulament de functionare, in asa fel incat, beneficiari principali sa fie pacienti si insotitorii lor, pentru a nu se transforma parcarea spitalului in altceva. "Am cerut proiectantului sa gaseasca un sistem de monitorizare si acces suficient de performant care sa permita o monitorizare a fiecarei masini care intra" a declarat presedintele CJ Salaj. Proiectul a fost in unanimitate aprobat de catre consilerii judeteni prezenti la sedinta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *