Esti sofer de nota 10? Inscrie-te la concurs pana pe 20 iunie

Soferii salajeni cat si din celelalte judete ale tarii care nu au inregistrat nicio abatere in 2019, vor fi rasplatiti.

rn

"Intra pe https://greenroad.ro/soferi-de-nota-10/, inscrie-te la concurs in perioada 20 mai – 20 iunie 2020 si poti castiga vouchere de combustibil, vouchere de cumparaturi sau cursuri gratuite de conducere defensiva!", este mesajul transmis de Politia Romana pe contul oficial de Facebook al institutiei.

rn

Politia Romana, impreuna cu asociatia Green Road Romania, au anuntat demararea campaniei de inscrieri pentru editia a treia a concursului "Soferi de nota 10". Prin intermediul acesteia sunt premiati soferii care au condus fara abateri in anul anterior.

rn

Cum te poti inscrie la concursul "Soferi de nota 10" si care sunt premiile?

rn

Ai condus regulamentar pe durata intregului an 2019? Asociatia Green Road si Politia Romana apreciaza conduita ta preventiva si te invita sa te inscrii la a treia editie a campaniei "Soferi de nota 10". Pentru inscriere trebuie sa completezi formularul de pe site-ul asociatiei, care este disponibil in perioada 20 mai – 20 iunie.

rn

Cei inscrisi trebuie sa fi detinut permis de conducere pe intreaga perioada a anului 2019, iar in tot acest timp sa nu fi avut nicio abatere rutiera.

rn

Cazierul auto al soferilor inscrisi va fi verificat de catre Politia Romana, iar castigatorii vor fi desemnati printr-o tragere la sorti care se va efectua in cel mult cinci zile lucratoare de la incheierea perioadei de inscriere.

rn

Participantii din acest an au posibilitatea sa castige un plin gratis, o cina la restaurantul Hard Rock Cafe sau un curs de conducere defensiva la Academia Titi Aur.

rn

Regulamentul concursului specifica acordarea a 31 de premii: 25 de vouchere de combustibil, in valoare de 200 de lei fiecare, 3 vouchere de consumatie in restaurantul Hard Rock Cafe in valoare de 200 de lei fiecare si 3 vouchere pentru curs de conducere defensiva la Academia Titi Aur, in valoare de 750 lei fiecare.

rn

Exista si soferi de nota 4

rn

Romania este pe primul loc la numarul victimelor rezultate in urma accidentelor rutiere in Uniunea Europeana.

rn

Care este situatia la nivelul judetului Salaj? 

rn

Potrivit datelor transmise de Maria Cristea, Agent sef in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Salaj, numarul accidentelor rutiere grave a scazut in prima parte a anului 2020 fata de aceeasi perioada a anului anterior.

rn

"In primele patru luni ale anului 2019, pe raza judetului Salaj s-au inregistrat 39 de accidente de circulatie grave, soldate cu zece persoane decedate si 38 ranite grav.
In primele patru luni ale acestui an s-au inregistrat 26 de accidente de circulatie grave, soldate cu doua persoane decedate si 32 au fost ranite grav. Principalele trei cauze au fost viteza, imprudenta la volan si nerespectarea regulilor de circulatie de catre pietoni ", potrivit informatiilor transmise de Maria Cristea, Agent sef la IPJ Salaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *