Ești fan distracție și momente memorabile? Vino la „Next Party” la Grădina Zmeilor!

Next Party, o petrecere unică pe plaiurile sălăjene care a debutat in scop caritabil in iunie 2021 datorită unui grup de tineri binevoitori si plini de pasiune.

Anul acesta, acești tineri vă reamintesc că libertatea si distracția sunt doar la un bilet distanță pentru cea de a treia ediție a evenimentului si vă invită să petreceți alături de ei in compania artiștilor DJ DARK, AYA, NRB, GEO, SIJEY, DJ VLAD si ADRIAN LUP, un cunoscut Mc de la postul de Radio “ZU”.

Programul artiștilor:

DJ VLAD- 20:00-21:20

GEO- 21:20-22:40

SIJEY- 22:40-00:00

DJ DARK- 00:00-01:30

AYA- 01:30-03:00

NRB- 03:00-04:30

Asa că dacă esti fan distracție si momente memorabile, echipa Next Party îți transmite: „Vino, nu mai sta, pentru că datorită ȚIE revenim cu această nouă ediție vineri, 1 iulie de la ora 20:00 in aceeași locație, Grădina Zmeilor din localitatea Gîlgăul Almașului, comuna Bălan, Județul Salaj.”

Biletele sunt disponibile online pe iabilet.ro la pretul de 54 ron sau la locatie pentru 60 ron.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.