decembrie 5, 2022

Este oficial, inca un supermarket LIDL in Zalau!

Este oficial, inca un supermarket LIDL in Zalau!

Dupa mall-ul Value Center (zona fostei platforme Armatura),Dedeman(fosta Ceramica),Zalaul va gazdui inca un supermarket Lidl,al 2-lea de acest fel din Zalau. Supermarketul va fi construit in proximitatea Platformei Universal CO din Zalau ,creind astfel,inca o posibilitate facila,pentru zalauani(salajeni)de a-si face cumparaturile in Zalau si nu in alte orase din tara.

rn

Neplacuta informatia pentru micile magazine din Zalau si bine primita de miile de cumparatori din Salaj,care vor putea cumpara marfuri la preturi foarte bune!

Se "misca " Zalaul!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *