septembrie 30, 2022

Eroii revolutiei – omagiati la Zalau

Autoritatile locale si judetene s-au intalnit, ieri, 22 decembrie, la Monumentul Eroilor Revolutiei, din centrul municipiului Zalau, pentru a celebra “Ziua Libertatii Romanilor”. Programul a inceput la ora 10,00 cu un ceremonial militar-religios, soborul de preoti avandu-l in frunte pe episcopul Petroniu Florea.
Reprezentantii institutiilor statului si ai partidelor politice, impreuna cu Asociatiile de Revolutionari, au depus coroane si jerbe de flori la monument, dupa care au fost rostite alocutiuni, prin care s-a marcat importanta evenimentelor din decembrie 1989. Finalul evenimentului a apartinut garzii de onoare care, in acordurile marsului interpretat de fanfara Promenada, a defilat prin fata oficialitatilor si a invitatilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.