Episcopul romano-catolic din Oradea a vizitat-o in Salaj pe cea mai in varsta femeie din dieceza pe care o conduce

Episcopul romano-catolic din Oradea  a vizitat-o in Salaj pe cea mai in varsta  femeie din dieceza pe care o conduce

Salajeanca Iuliana Mihalcsak a implinit varsta de 103 ani

rn

Episcopul romano-catolic, Laszlo Bocskei, a vizitat-o saptamana trecuta pe cea mai in varsta femeie din Episcopia Romano Catolica, salajeanca Iuliana Mihalcsak, care a implinit pe 17 martie varsta de 103 ani. Iuliana Mihalcsak este de nationalitate slovaca si locuieste in comuna Plopis, in satul Fagetu.
Vizita episcopului a fost pregatita inca de anul trecut, episcopul marturisind ca a aflat despre faptul ca Mihalcsak Iuliana va implini aceasta vârsta din raportul privind situatia pastorala, de anul trecut, al preotului Rolnik Marton din Fagetu.
Femeia are o stare de sanatate subreda si puteri limitate si i-a marturisit episcopului ca a avut o viata plina de încercari si a reusit sa razbeasca pentru ca a recitat numeroase rugaciuni si pentru ca l-a slavit pe Dumnezeu prin cântece religioase învatate în tinerete.
"Am felicitat-o, am împartasit bucuria zilei de nastere, si am încredintat-o în grija lui Dumnezeu. Nu stiu sa existe în dieceza noastra vreo alta persoana cu o vârsta atât de frumoasa", a afirmat episcopul Laszlo Bocskei, citat de Bihon.ro.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *