septembrie 24, 2023

Trupa de teatru a Bibliotecii Judetene “Ionita Scipione Badescu”, recent botezata “Eos”, va sustine, maine, primul spectacol pe scena mare. Este vorba despre o reprezentatie cu patru piese – “Pacatul fara nume”, “Custodele surorii mele”, “Diplomele” si “Cererea” – ce va avea loc, incepand cu ora 18,00, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Zalau. Intrarea la spectacol este libera, insa conducerea Bibliotecii Judetene recomanda reprezentatia doar persoanelor cu varste de peste 14 ani.
Precizam ca trupa “Eos” functioneaza in cadrul Bibliotecii Judetene de aproximativ un an, in intervalul de timp scurs pana acum tinerii artisti amatori sustinand mai multe spectacole de teatru, in special la activitatile organizate de biblioteca. Spectacolul de maine, insa, primul desfasurat pe o scena “devarata”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut