ianuarie 27, 2023

Emma Răducanu (24 WTA) a sosit în Cluj-Napoca (VIDEO)

Emma Răducanu (24 WTA) a sosit azi-noapte în Cluj-Napoca pentru a participa la turneul de tenis Transylvania Open, alături de Simona Halep şi Garbine Muguruza, alte câştigătoare de Grand Slam. Jucătoarea care a scris istorie la US Open a venit cu avionul din Londra, însoțită de tatăl ei. La aeroport, a fost întâmpinată cu flori, de directorul turneului, Patrick Ciorcilă.

Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open:

”Am așteptat-o pe Emma cu brațele deschise și sperăm să aibă parte de o experiență deosebită în România, țara în care s-a născut tatăl ei. Am pregătit pentru ea, dar și pentru celelalte jucătoare, mai multe activități prin care să facă cunoștință cu Transilvania, dar și produse tradiționale. La hotel vor avea, printre surprizele pregătite, și câte o ie, bluza tradițională românească.”

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut