Zalăul a găzduit, în weekend, Forumul „Progrese și Excelență în Otorinolaringologie”, un eveniment de excepție care a reunit medici, profesori universitari, asistenți medicali, profesioniști în domeniu, lideri de opinie în sectorul medical.

Manifestarea științifică dedicată profesioniștilor din sfera ORL a abordat, vineri și sâmbătă, teme de interes și actualitate. Au fost prezentate tehnici inovatoare în acest domeniu al medicinei și informații de specialitate valoroase, au avut loc dezbateri, workshop-uri și simpozioane menite să ajute profesioniștii din domeniu să ofere cele mai noi și mai moderne soluții de profilaxie și tratament.

Evenimentul a fost urmat de Gala Elitelor Medicale ORL din România, care a marcat recunoașterea celor mai înalte standarde de performanță și excelență ale reprezentanților comunității medicale.

Forumul „Progrese și Excelență în Otorinolaringologie” a ajuns anul acesta la cea de-a doua ediție, prima fiind organizată în 2023, la Cluj-Napoca. De menționat că printre laureații primei ediții s-a numărat și medicul zălăuan Anamaria Matioc, care a primit atunci „Premiul pentru profesionalism în tratarea pacienților ORL”.

Evenimentul din weekend a fost organizat de Elite Medicale și Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale, în parteneriat cu Societatea Română de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială, Societatea Română de Rinologie și Societatea Română de Audiologie și Patologie a Comunicării.

sursa foto: facebook