decembrie 9, 2022

Eliminarea timbrului de mediu a generat aglomeratie la RAR

Ioan Gavril Seute, directorul RAR Salaj, spune ca volumul de munca de la RAR este, in prezent, unul foarte mare. Din luna februarie, cand s-a eliminat timbrul de mediu, la reprezentanta salajeana au fost inspectate peste 5.440 de vehicule. Aproximativ 5.000 dintre ele au fost la prima inmatriculare in tara. Asta a insemnat, in medie, cam 40 de vehicule inspectate zilnic, doar din randul celor pentru care se solicita CIV (cartea de identitate a vehiculului). Pentru a face fata numarului mare de cereri, s-a lucrat inclusiv sambata. Desi pe perioada verii s-a renuntat la programul de sase zile de saptamana, din octombrie, daca va fi necesar, e posibil sa se munceasca din nou si sambata. 

În prezent, programarile la RAR au ajuns undeva la sfarsitul lunii noiembrie, inceput de decembrie. Acestea se pot face online sau telefonic, la Call Center 021.9672. De altfel, seful RAR Salaj ii roaga pe cei interesati sa foloseasca mai mult serviciul telefonic pentru programari, nu doar cel online.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *