Elicopterul de la Jibou, chemat să salveze o fetiță accidentată la școală

0
2134

Elicopterul SMURD de la Jibou a fost solicitat să intervină de urgență în localitatea Sângeorz-Băi, pentru salvarea unei fetițe în vârstă de 11 ani, aflată în stare gravă. Fetița a suferit un traumatism cranio-cerebral și și-a pierdut cunoștința în urma producerii unui accident la școală.

Având în vedere necesitatea intervenției rapide cauzată de afecțiunile copilului, a fost direcționat echipajul elicopterului SMURD de la Jibou, care a intervenit prompt și a transferat, monitorizat și asistat copilul până la predarea către medicii de la UPU-SMURD Târgu Mureș. În aceste momente, copilul se află în stare stabilă, primind asistența medicală necesară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.