septembrie 24, 2023

Elicopterul de la Jibou, chemat să salveze o fetiță accidentată la școală

0

Elicopterul SMURD de la Jibou a fost solicitat să intervină de urgență în localitatea Sângeorz-Băi, pentru salvarea unei fetițe în vârstă de 11 ani, aflată în stare gravă. Fetița a suferit un traumatism cranio-cerebral și și-a pierdut cunoștința în urma producerii unui accident la școală.

Având în vedere necesitatea intervenției rapide cauzată de afecțiunile copilului, a fost direcționat echipajul elicopterului SMURD de la Jibou, care a intervenit prompt și a transferat, monitorizat și asistat copilul până la predarea către medicii de la UPU-SMURD Târgu Mureș. În aceste momente, copilul se află în stare stabilă, primind asistența medicală necesară.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut