februarie 9, 2023

Elevul de la CNS disparut vineri este cautat azi in Zalau de politisti

Inspectoratul de Politie Judetean Salaj ne-a transmis ca azi dimineata, incepand cu orele 8.00, politistii il cauta in Zalau pe baiatl de 15 ani disparut vineri seara in Recea Mare.

rn

Politisti din cadrul Serviciul de Investigatii Criminale efectueaza azi actiune de cautare in Municipiul Zalau, pentru ca au primit informatii ca mai multe persoane l-ar fi vazut pe baiat in diferite zone din oras.
Duminica au fost in teren 30 de efective de la politie, pompieri si jandarmerie si a fost folosit la cautari si canele politist "Edy". Actiunea de cautare a acoperit duminica toata comuna Virsolt, pana la Meseseni si Hereclean.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut