Elevul de la CNS care si-a cumparat “iarba” pe internet a fost condamnat

Un elev al Colegiului National Silvania de doar 17 ani, G. Denis, a fost arestat chiar înainte de Pasti, pe 28 aprilie, pentru ca si-a comandat droguri pe internet. El a fost condamnat miercuri, 17 august, de Tribunalul Salaj la o masura educativa pe o perioada de patru luni.
Denis a fost prins în flagrant de procurori, în timp ce ridica un colet cu 53,2 grame de canabis de la posta, comandat din Canada. Comanda a fost trimisa pe 20 martie, iar coletul a ajuns pe 26 aprilie. Cei care au decoperit continutul coletului au fost lucratorii de la posta, iar procurorii DIICOT au organizat flagrantul. Din cele 53 de grame de canabis.
Denis a fost admis la profilul matematica-informatica de la Colegiul National Silvania în 2012 cu media 9,86, dupa ce a obtinut nota 10 la proba de la matematica a Evaluarii Nationale si nota 9,60 la proba de limba româna.
Tinerete marcata de canabis
Un alt caz al unui tânar salajean prins cu droguri este cel al lui Elvis Pop, din Somes Odorhei, care a fost condamnat cu suspendare pentru 80 de grame de canabis. stop_coloana Acuzat de trafic de doruguri, Elvis Rares Pop a fost condamnat de Tribunalul Salaj, pe 11 ianuarie, la pedeapsa de un an si sase luni de închisoare cu suspendare.
Elvis Rares Pop este un tânar de 25 de ani din localitatea Inau (comuna Somes Odorhei). A fost prins în flagrant pe data de 10 septembrie 2015 de procurorii DIICOT, în timp ce încerca sa vânda droguri unor tineri din Jibou. Potrivit procurorilor, drogurile au fost cumparate în Milano (Italia) si introdus în tara într-o cutie de detergent prin intermediul unei persoane din Satu Mare. Elvis a cumparat de la un cetatean marocan cantitatea de 100 de grame de droguri cu suma de 400 de lei. Prin vânzare, el incerca sa obtina 500 de lei la fiecare 10 grame de canabis.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *