septembrie 30, 2022

Elevii scolii din Dragu s-au întrecut la Crosul Miscare pentru Fiecare

Atât cei din ciclul primar, cât si cei din ciclul gimnazial s-au întrecut la competitia organizata în comuna Dragu, la final, locurile fruntase fiind premiate cu diplome si materiale sportive

rn

În cursul saptamânii trecute, un eveniment destul de frumos si de apreciat a avut loc în comuna Dragu. Mai exact, la mijlocul saptamânii a avut loc desfasurarea celei de-a sasea editii a crosului „Miscare pentru Fiecare”.
Competitia de atletism a devenit una de traditie pentru comuna administrata de Angelica Lazar si este adresata elevilor scolii Gimnaziale Nr.1 Dragu, atât elevilor din ciclul primar, precum si elevilor din ciclul gimnazial.
La fel ca în fiecare an, competitia a fost organizata de scoala Gimnaziala Nr.1 Dragu, în parteneriat cu Primaria Comunei Dragu si Inspectoratul scolar Judetean Salaj.
La cea de-a sasea editie a crosului „Miscare pentru Fiecare” au participat nu mai putin de 58 de sportivi, atât cei de la ciclul primar, cât si cei de la ciclul gimnazial fiind împartiti pe doua categorii, masculin si feminin.
În ceea ce priveste competitia rezervata copiilor din clasele I – IV, sa spunem ca locurile I – III au fost premiate, în timp ce pentru categoria elevilor din clasele V – VIII, au fost premiate locurile I – IV. Premiile au constat în diplome si materiale sportive.
„Saptamâna trecuta a avut loc cea de-a VI-a editie a crosului intitulat „Miscare pentru Fiecare”, cros devenit deja o traditie locala, ceea ce ma bucura enorm pentru ca acesta a fost si unul din scopurile principale în momentul în care am organizat prima editie a acestui cros. Felicit pe aceasta cale toti participantii si le multumesc tuturor celor care au facut posibila aceasta editie a crosului”, a declarat Cosmin Ardelean, profesorul de sport al scolii Gimnaziale Nr.1 Dragu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.